Alice

Ondanks dat Alice niet op de boerderij is opgegroeid, is het toch haar passie geworden om voor de dieren te zorgen. Ze neemt dan ook de kalfjes voor haar rekening. Alice vindt het ook leuk om voor anderen te zorgen, ze is erg creatief en vindt het ook leuk om buiten te zijn. Ze heeft ook een grote liefde voor de paarden.

Gerard

Gerard is opgegroeid met het boerenleven, vanaf kleins af aan wilde hij al graag de boerderij van zijn ouders overnemen. Niet alleen is hij met koeien opgegroeid, maar ook met paarden.

Hij is er gedreven in zijn vak, geeft veel liefde en zorgt goed voor de koeien en paarden

Ilene

Ilene wil later graag de boerderij  overnemen. Ze heeft dan ook in 2019 haar opleiding veehouderij niveau 4 gehaald. Naast dat Ilene werkt op de zorgboerderij, werkt ze ook nog buitenshuis.

Een grote passie van Ilene is paardrijden. Op het moment rijdt ze Kaz, ook gaat ze veel naar wedstrijden.

Aniek

Aniek heeft in 2020 haar opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4 afgerond. Naast dat Aniek op de zorgboerderij werkt, werkt ze ook nog buitenshuis.

Ook de grote passie van Aniek is paardrijden. Op het moment rijdt ze Access denied. Ook gaat ze op wedstrijden met haar.

Ook onze dieren zijn onderdeel van ons team

null

Blacky

Woef!

Blacky hier, ik woon hier al een aantal jaren en ken alle hoekjes en gaatjes van de boerderij. Mijn grootste hobby’s zijn: chillen, snoepen en stokken verzamelen.  Eerder vond ik het leuk om een balletje te vangen maar ik moet al zo veel doen van mijn baasjes. Ik ben aangenomen voor de bewaking, maar hou ook van een aai over mijn bol.

null

Narkoo

Hallo,

Ik ben Narkoo, ik woon al meer dan 10 jaar op de boerderij, ik ben dus het familiepaard van de boerderij. Alle kinderen van het gezin hebben op mij gereden en ik heb vele prijzen met hen gewonnen. Nu mag ik lekker genieten van mijn pensioen en van alle knuffels die ik elke dag krijg. Ik ben ontzettend lief maar af en toe een beetje ondeugend en haal nog veel steken uit voor mijn leeftijd. Ik verzin nog wel eens een grapje om mijn baasjes wakker te houden.

null

Access Denied

Hey ik ben Access Denied, ze noemen mij ook wel Accie.  Ik vind het heel erg leuk om aan het werk te gaan, ik ben dan heel fanatiek en vind het vooral heel leuk om te springen. Ik ga regelmatig met mijn baasje Aniek naar wedstrijden.

null

Britta

Hoi! Ik ben Britta!

Ik ben klein van stuk maar slim en heel lief, ik ben af en toe een klein beetje ondeugend en ik probeer ook soms grapjes uit te halen. Daardoor ben ik vaak de grote paarden te slim af. Ik kan daarom in de winter ook goed bij de grote paarden in de wei staan. Ik houd veel van knuffelen en aaien, ook vind ik het leuk om eten te stelen wanneer mijn buurman Narkoo niet goed oplet.

null

Kaz

Hai, ik ben Kaz,  ik ben de jongste van de paarden, maar wel de grootste. Ik ben altijd blij om je te zien en altijd in voor een knuffeltje. Omdat ik puber ben, ben ik af en toe wat onhandig. Ik vind het heel leuk om aan het werk te gaan en vind dan het springen vooral heel erg leuk. Ik ga vaak met mijn vriendinnetje Ilene naar concoursen.

null

De koeien

Moehh,

Ik ben Dien, ik woon in de stal met mij 50 mede-stalgenoten. Wij zorgen voor de melkproductie op de boerderij. Wij mogen zelf bepalen wanneer we naar de robot gaan, hier geven wij melk inruil voor brokjes (nom nom nom). In de zomermaanden mogen we meer dan 6 uur de wei op. Hier kunnen we genieten van het mooie weer en het lekkere verse gras.